Ε: Πόσα χρόνια θα "αντέξουν" οι εκτυπώσεις μου; 

Α:Τα μελάνια των εκτυπώσεων αντέχουν ακέραια σε έκθεση στις καιρικές συνθήκες τις χώρας μας 3-5 χρόνια. Η πλαστικοποίηση των υλικών τους δίνει 1-2 επιπλέον χρόνια ζωής αλλά και μεγάλη αντοχή σε γδαρσίματα και γρατσουνίσματα (ειδικά στα γραφικα οχημάτων).
 

 
E: Ποιά η διαφορά της "εκτύπωσης" από την "κοπή";
 
Α:Τα αυτοκόλλητα βινύλια "κοπής" διατίθενται σε μια μικρή σχετικά χρωματική γκάμα και   μπορούν να   παράγουν μόνο γραμμικά (vector) γραφικά τα οποία χαράζονται στο cutter. Αντίθετα τα βινύλια εκτύπωσης δέχονται τα μελάνια του plotter αποτυπώνοντας οποιοδήποτε θέμα (vector,photo) σε ποιότητα φωτογραφίας.Μια άλλη διαφορά τους είναι ότι τα αυτοκόλλητα κοπής μπορούν να αντέξουν σε   εξωτερικές συνθήκες έως και πάνω απο 10 χρόνια ανάλογα με την ποιοτική κατηγορία που θα διαλέξετε.
 
  
Ε: Τι σημαίνει "χαρτί 300γρ.";
 
Α:Μονάδα μέτρησης του χαρτιού είναι το βάρος του ανά τετραγωνικό μέτρο. Οπότε, όταν λέμε ότι ένα χαρτί Α4 ή Α3 είναι πχ. 300γρ εννοούμε ότι το εάν είχε εμβαδό 1τ.μ. θα ζύγιζε 300γρ.
 
 
Ε: Τι είναι τα γράμματα "κρυφού φωτισμού";
 
A:Είναι μεταλλικά συνήθως γράμματα (γαλβανιζέ, ανοξείδωτα, μπρούντζινα). Είναι "κούφια" στο πίσω μέρος τους στο οποίο τοποθετείται ο φωτισμός (Neon-Led) και έχουν μια μικρή 
απόσταση από την επιφάνεια τοποθέτησης η οποία επιτυγχάνεται με μεταλλικά στηρίγματα.
Το κενό  αυτο ανάμεσα στα γράμματα και στην επιφάνεια στήριξής, αφήνει το φως να διαχέεται προς τα πίσω και να δημιουργεί το όμορφο αποτέλεσμα του "κρυφού φωτισμού".
 

 
Ε: Γιατί να βάλω one way vision αυτοκολλητο;
 
A:To one way vision είναι διάτρητο αυτοκόλλητο με πολύ μικρές οπές. Είναι λευκό στην εκτυπώσιμη πλευρά και μαύρο στην πλευρά της κόλλας. Τοπόθετείται πάντα εξωτερικά σε τζάμια κτιρίων και οχημάτων.Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι όταν βρισκόμαστε στην εσωτερική πλευρά των τζαμιών βλέπουμε άνετα έξω, ενώ ο θεατής της εξωτερικής πλευράς δεν βλέπει μέσα παρατηρώντας μόνο το γραφικό που έχουμε τυπώσει.